Jednoduchý recept

Tagliatelle s lososovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 52460
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
60 g Kerblík
300 g Losos - filety
30 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
20 g Sůl
350 g Tagliatelle
500 ml Voda pitná
300 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 792kJ
20% Sacharidy 73 g
38% Tuky 28 g
112% Sodík 2 g
58% Bílkoviny 32 g

Tagliatelle s lososovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Filety lososa nakrájíme na kostičky, kerblík posekáme najemno. Do hrnce nalijeme rybí vývar, smetanu a povaříme dohusta. Přidáme kostičky lososa, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, přidáme máslo, provaříme a odstavíme. Na talíře upravíme těstoviny, přelijeme lososovou omáčkou, posypeme kerblíkem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept