Jednoduchý recept

Grilovaná parmice s kozím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52465
Kategorie: Maso

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
30 ml Olej olivový
800 g Parmice
40 g Pažitka
20 g Sůl
Na nádivku
20 g Bazalka
20 ml Olej olivový
200 g Sýr kozí
20 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 268kJ
2% Sacharidy 6 g
27% Tuky 20 g
116% Sodík 2 g
90% Bílkoviny 51 g

Grilovaná parmice s kozím sýrem postup přípravy receptu:

1

Vykuchané parmice zbavíme šupin, omyjeme a osušíme. Zvenčí i zevnitř pokapeme citronovou šťávou a nasolíme.

2

V misce smícháme nasekaný tymián a bazalku, kozí sýr a olej a vzniklou nádivkou ryby naplníme. Sepneme párátky, potřeme olejem a grilujeme 10 minut z obou stran, nejlépe ve speciální mřížce na ryby, aby se nám nerozpadla. Podáváme ozdobené pátkem citronu a posypané pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept