Jednoduchý recept

Pappardelle s pstruhem a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 52474
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
60 g Cibulka jarní
20 ml Citronová šťáva
100 g Créme fraiche
15 g Koriandr čerstvý
200 g Okurka salátová
40 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
300 g Pstruh uzený
20 g Sůl
350 g Těstoviny Pappardelle
3500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 532kJ
20% Sacharidy 71 g
26% Tuky 20 g
101% Sodík 2 g
53% Bílkoviny 30 g

Pappardelle s pstruhem a smetanou postup přípravy receptu:

1

Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, salátovou okurku podélně rozkrojíme, vyškrábneme semínka, zbytek nakrájíme na plátky, filety uzeného pstruha nakrájíme na kostky, koriandr posekáme najemno, česnek prolisujeme.

3

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme česnek, osmahneme, přidáme cibulku s okurkou, orestujeme, přidáme kostky ryby, podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, zjemníme smetanou (créme fraiche), prohřejeme a odstavíme. Nakonec přimícháme koriandr.

4

Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme omáčkou se pstruhem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept