Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52487
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule červená
200 g Okurka salátová
30 ml Olej olivový
50 g Olivy černé
200 g Paprika červená
5 g Pepř bílý
50 g Petržel - nať
700 g Rajčata
8 g Sůl
150 g Sýr ovčí ve slaném nálevu

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 182kJ
5% Sacharidy 19 g
26% Tuky 19 g
45% Sodík 901 mg
20% Bílkoviny 11 g

Maďarský letní salát postup přípravy receptu:

1

Papriky podélně rozpůlíme, vyjmeme jádřinec a rozložíme je na plech řezem dolů. Pečeme asi 8 minut, až se na povrchu začnou dělat puchýřky. Do velké mísy vložíme omytá rajčata nakrájená na osminky, cibuli nakrájenou na kolečka a upečené papriky nakrájené na proužky. Salátovou okurku důkladně opereme a i se slupkou nakrájíme na kolečka a přidáme do mísy. Vypeckované olivy rozpůlíme a spolu s nadrobeným ovčím sýrem vmícháme do salátu. Nakonec salát osolíme,opepříme, zakapeme olivovým olejem, promícháme a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept