Jednoduchý recept

Citronové kuře na bazalce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 52496
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Kuřecí prsa
Na marinádu
40 g Bazalka
1 stroužek Česnek
60 ml Citronová šťáva
50 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 967kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
89% Sodík 2 g
78% Bílkoviny 44 g

Citronové kuře na bazalce postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a podélně rozřízneme. V misce smícháme prolisovaný česnek, sůl, najemno nasekanou bazalku, citronovou šťávu a pepř, postupně všleháme olej.

2

Do horní části plátků uděláme zářezy, maso zalijeme marinádou a hodinu necháme zakryté uležet. Grilujeme 15 minut z obou stran, průběžně posouváme, aby se maso nepřichycovalo k roštu.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept