Jednoduchý recept

Hovězí plátky sterilované v sádle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 52500

Ingredience

1 kg Hovězí maso přední
0,5 dl Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
0% Sacharidy 0 g
27% Tuky 21 g
13% Sodík 266 mg
61% Bílkoviny 35 g

Hovězí plátky sterilované v sádle postup přípravy receptu:

1

Syrové hovězí maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a rozdělíme do sklenic. Zalijeme vodou, kterou nejprve převaříme s rozehřátým sádlem a ihned zavíčkujeme.

2

Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Maso můžeme sterilovat také nakrájené na kostky. Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept