Recept

Špízy s párky a jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 85 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52505

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
8 ks Feferony
300 g Jablka
600 g Párky Frankfurtské
Na směs
1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Hořčice kremžská
60 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 785kJ
5% Sacharidy 17 g
79% Tuky 59 g
6% Sodík 119 mg
32% Bílkoviny 18 g

Špízy s párky a jablky postup přípravy receptu:

1

Párky nakoso nakrájíme na špalíky dlouhé 3 cm a na koncích nařízneme. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na čtvrtky a zakapeme citronovou šťávou. Feferonky nakrájíme na kousky. Grilovací směs připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, hořčice, soli a pepře.

2

Jehly potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme párky a jablka, která jsme ještě příčně překrojili, a feferonky. Hotové špízy potřeme připravenou směsí a na roštu 10 minut grilujeme za občasného obracení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept