Recept

Jehněčí kotlety s levandulovou marinádou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52530

Ingredience

800 g Jehněčí kotlety
6 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
Na marinádu
20 ml Balsamico ocet
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
20 g Levandule - květ
1 dl Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 753kJ
1% Sacharidy 5 g
72% Tuky 54 g
55% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Jehněčí kotlety s levandulovou marinádou postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety lehce naklepeme, nasolíme a opepříme. V míse smícháme olej, citronovou šťávu, květy levandule, ocet a cibuli najemno, kotlety do mísy vložíme a necháme 30 minut marinovat. Vložíme na rozpálený gril a grilujeme asi 8 minut z každé strany, v průběhu potíráme marinádou a na uhlíky hodíme snítku levandule, aby kouř získal levandulovou vůni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept