Naložený kozí sýr - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 12 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Naložený kozí sýr
Celkový čas: | 12 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 2 minut |
Autor: | paulenkova1 |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (35%) |
ID receptu: | 52537 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
2 kávová lžička | Fenykl obecný |
350 ml | Olej olivový extra panenský |
75 g | Olivy nakládané |
1 polévková lžíce | Pepř červený celý |
150 g | Sýr kozí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 29,6mg |
Draslík | 152,5mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,7mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Fenykl obecný, Olivy nakládané, Pepř červený celý, Sýr kozí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Naložený kozí sýr postup přípravy receptu:
1 | Na pánvičce 2 minuty opékáme nasucho kuličky pepře. Poté je ihned nasypeme do oleje. Kozí sýr nakrájíme na kousky a vložíme do sterilizované sklenice. Zalijeme olejem s pepřem, vložíme olivy a fenykl a hned uzavřeme. Necháme 24 hodin stát a můžeme podávat. |