Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52553
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Debrecínská pečeně
50 g Máslo čerstvé
20 ml Olej slunečnicový
5 g Paprika mletá sladká
500 g Sýr Eidam cihla 40%
250 g Tvaroh jemný
200 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 638kJ
1% Sacharidy 4 g
36% Tuky 27 g
0% Sodík 1 mg
62% Bílkoviny 35 g

Tvarůžková roláda postup přípravy receptu:

1

Eidam vcelku vložíme v mikrotenovém sáčku do hrnce s vroucí vodou a 20 minut necháme na mírném ohni vařit, aby sýr změkl.

2

Zatím připravíme nádivku: umeleme cibuli, tvarůžky a debrecínku, smícháme s tvarohem a měkkým máslem, okořeníme paprikou. Při zpracování sýru je nutné pracovat velmi rychle, dokud je měkký. Na vále potřeném olejem rozválíme rozměklý sýr válečkem také potřeným olejem, natřeme nádivkou a rychle svineme do rolády. Zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout. Krájíme na slabé plátky nejlépe nožem na sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept