Jednoduchý recept

Zelenina s hřebenatkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52571
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

60 ml Citronová šťáva
300 g Hřebenatka
100 g Okurka salátová
80 ml Olej olivový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
2% Sacharidy 6 g
27% Tuky 21 g
11% Sodík 220 mg
23% Bílkoviny 13 g

Zelenina s hřebenatkami postup přípravy receptu:

1

Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena, rajčata nakrájíme na kostičky. Z oloupané okurky vykrojíme semínka a dužinu nakrájíme na kostičky. Hřebenatky (červenou část odkrojíme) nakrájíme na kostičky.

2

Citronovou šťávu smícháme s olejem, octem a solí.

3

V míse promícháme zeleninu s hřebenatkami a přelijeme připravenou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept