Jednohubky s rokfórem a rozinkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jednohubky s rokfórem a rozinkami
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 52578 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
120 g | Bageta |
50 g | Máslo čerstvé |
80 g | Rozinky tmavé |
50 g | Sýr Rokfór |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 34g |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 99,6mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 29,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Rozinky tmavé, Sýr Rokfór mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jednohubky s rokfórem a rozinkami postup přípravy receptu:
1 | Do misky vložíme rokfór, přidáme změklé máslo, zakápneme portským vínem a vidličkou vše rozetřeme dohladka. |
2 | Bagetu nakrájíme na silnější plátky, potřeme silnější vrstvou rokfórové směsi a bohatě posypeme rozinkami. |
3 | Jednohubky naskládáme na servírovací mísu a před podáváním vychladíme v lednici. |