Jednoduchý recept

Opečená bageta s kozím sýrem a česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 52590
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bageta
1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej olivový
200 g Salát ledový
1 kávová lžička Sezam - semena
300 g Sýr kozí
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 281kJ
12% Sacharidy 42 g
126% Tuky 95 g
40% Sodík 807 mg
44% Bílkoviny 25 g

Opečená bageta s kozím sýrem a česnekem postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na stejné plátky a opečeme na oleji dozlatova. Potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme olejem a potřeme kozím sýrem.

2

V misce smícháme ledový salát s nastrouhanou mrkví.

3

Zálivku připravíme smícháním citronové šťávy, 1 lžíci oleje, zázvoru, chilli papričky a sezamových semínek. Přelijeme salát a podáváme s opečenými bagetkami s kozím sýrem.

Poznámka

K pokrmu můžeme servírovat zeleninovou směs s jablky a hrozny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept