Recept

Ananas s rumovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52594
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

600 g Ananas
Na karamel
50 g Cukr krupice
30 g Máslo čerstvé
Na šlehačku
40 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Rum
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Ztužovač šlehačky

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 119kJ
16% Sacharidy 56 g
41% Tuky 31 g
2% Sodík 38 mg
5% Bílkoviny 3 g

Ananas s rumovým krémem postup přípravy receptu:

1

Čerstvý ananas nakrájíme na čtvrtky, vykrojíme tvrdý střed, ananas vykrojíme ostrým nožem ze slupky a nakrájíme na plátky. Smetanu ušleháme s cukrem a ztužovačem, přimícháme rum a šlehačku necháme v chladničce vychladit.

2

Na másle necháme zkaramelizovat cukr, přidáme ananas a zhruba 8 minut smažíme, během smažení obrátíme.

3

Horké plátky ananasu podáváme se šlehačkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept