Jednoduchý recept

Rajčata plněná žervé s kaviárem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 52595
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

10 g Kaviár
15 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
30 g Šlehačka ve spreji
3 g Sůl
100 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 796kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 14 g
33% Sodík 662 mg
11% Bílkoviny 6 g

Rajčata plněná žervé s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Rajčata rozkrojíme napůl, vydlabeme dužinu i semínka tak, aby vznikly mističky. Zespoda rajčata ještě trochu seřízneme, aby na talíři stála.

2

Žervé vložíme do misky, přidáme lžičku kaviáru, šlehačku, sůl, pepř, posekanou pažitku a vymícháme krém. Krémem naplníme poloviny rajčat, vyskládáme na servírovací tác a před podáváním necháme v lednici vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept