Recept

Smažené briošky s třešněmi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52646
Kategorie: Sladké pečivo

Ingredience

2 ks Briošky máslové
30 g Cukr krupice
50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mléko plnotučné
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
Na omáčku
50 g Cukr krupice
120 g Kompot třešňový

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 736 kcal
Kilojoule 3 080kJ
22% Sacharidy 80 g
39% Tuky 29 g
21% Sodík 422 mg
16% Bílkoviny 9 g

Smažené briošky s třešněmi postup přípravy receptu:

1

Třešňový kompot (vypeckovaný) i se šťávou v rendlíku smícháme s cukrem a na mírném plameni za stálého míchání svařujeme do zhoustnutí.

2

V mezičase v míse rozšleháme vejce s cukrem, mlékem a solí. Ve směsi namočíme briošky ze všech stran a smažíme na másle po obou stranách.

3

Horké briošky podáváme přelité třešňovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept