Jednoduchý recept

Sterilované pečené telecí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52655

Ingredience

50 g Cibule
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 kg Telecí maso přední
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 896kJ
0% Sacharidy 1 g
32% Tuky 24 g
15% Sodík 303 mg
97% Bílkoviny 54 g

Sterilované pečené telecí postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, důkladně omyjeme, osušíme na papírové utěrce a osolíme. V kastrolu rozpálíme sádlo a maso na něm osmažíme po obou stranách. Přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, vložíme do trouby a za občasného podlévání upečeme do poloměkka.

2

Horké maso nakrájíme na větší kusy, ihned rozdělíme i s výpekem do sklenic, zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 75 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept