Jednoduchý recept

Vepřová panenka s omáčkou z arašídového másla

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 52660

Ingredience

180 g Arašídy
60 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
600 g Vepřová panenka
Na omáčku
2 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Máslo arašídové
250 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 900 kcal
Kilojoule 3 765kJ
4% Sacharidy 15 g
100% Tuky 75 g
27% Sodík 540 mg
88% Bílkoviny 50 g

Vepřová panenka s omáčkou z arašídového másla postup přípravy receptu:

1

Omytou a osušenou vepřovou panenku nakrájíme na 4 plátky a lehce naklepeme. Vyloupané arašídy rozmixujeme.

2

Plátky masa namočíme v rozšlehaném vejci, osolíme, opepříme, obalíme v umixovaných arašídech a smažíme z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova.

3

Před koncem smažení v rendlíku rozšleháme ve smetaně hořčici a arašídové máslo. Omáčku nevaříme. Usmažené plátky podáváme s arašídovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept