Jednoduchý recept

Fenyklový salát s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 52663

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr moučkový
3 ks Fenykl sladký - hlíza
3 ks Jablka
150 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kečup
1 ks Limetka
2 ks Pomeranče

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 524kJ
8% Sacharidy 29 g
2% Tuky 1 g
1% Sodík 24 mg
5% Bílkoviny 3 g

Fenyklový salát s jablky postup přípravy receptu:

1

Hlízy fenyklu opláchneme od nečistot a nakrájíme je na plátky. Na krájení můžeme použít škrabku, aby plátky byly co nejjemnější. Jablka oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Pomeranče také nakrájíme na malé kostičky.

2

V misce stranou si smícháme jogurt, cukr a kečup. Šťávu z limetky vymačkáme do misky se zálivkou a z limetky oloupeme kůru. Polovinu kůry nasekáme a přidáme do misky k jogurtu. Pořádně zamícháme, aby se úplně rozpustil cukr.

3

Nakonec zamícháme fenykl s ovocem a zalijeme zálivkou. Pořádně vše promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept