Jednoduchý recept

Jemné karbanátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5267
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
10 dkg Hříbky čerstvé
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
500 g Vepřová plec
2,5 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 139kJ
1% Sacharidy 5 g
53% Tuky 40 g
24% Sodík 481 mg
59% Bílkoviny 33 g

Jemné karbanátky postup přípravy receptu:

1

Umeleme hovězí a vepřové maso.

2

Nakrájíme cibuli a zpěníme na másle. Přidáme ji se solí a pepřem k umletému masu.

3

Vše důkladně promícháme a přidáme několik lžic kyselé smetany. Vypracujeme karbanátky, lehce je obalíme v mouce a rychle osmažíme po obou stranách na rozpáleném másle.

4

Přidáme k nim do výpeku nakrájené a předem podušené houby, podlijeme kyselou smetanou a necháme vše dusit ještě 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept