Jednoduchý recept

Salát s těstovinami a nakládanou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 52670

Ingredience

3 polévková lžíce Kapary
50 g Olivy černé
50 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
150 g Tuňák ve vlastní šťávě
250 g Těstoviny Fusilli
2 l Voda pitná
350 g Zelenina nakládaná
Na zálivku
3 polévková lžíce Balsamico ocet
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 652kJ
17% Sacharidy 60 g
11% Tuky 8 g
23% Sodík 454 mg
36% Bílkoviny 20 g

Salát s těstovinami a nakládanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Podle návodu na obalu si uvaříme v osolené vodě těstoviny. Scedíme je a trochu vody z nich si odložíme stranou. Uvařené těstoviny propláchneme studenou vodou.

2

Z nakládané zeleniny slijeme nálev a vmícháme ho do uvařených těstovin.

3

Tuňáka rozkrájíme na kousky a vmícháme do těstovin. Do těstovin přidáme také naloženou zeleninu, pokrájené olivy a kapary a přidáme nasekanou petrželku.

4

V misce si připravíme zálivku. Česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme k němu ocet, olej, sůl a pepř.

5

Zálivku vmícháme do salátu, který pak necháme alespoň hodinu odležet. Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept