Jednoduchý recept

Hovězí minutkový guláš

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 52672
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

4 ks Cibule
600 g Hovězí svíčková
2 ks Paprika červená
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
40 g Sádlo syrové
1 špetka Sůl
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 993kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 102 mg
42% Bílkoviny 24 g

Hovězí minutkový guláš postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme a nakrájíme na drobné kostičky. Rozehřejeme sádlo a pět minut na něm opékáme maso. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a dusíme další 3 minuty.

2

Papriku očistíme od jadérek, nakrájíme na kousky a přisypeme k masu. Ochutíme pepřem, solí a mletou paprikou dle vlastní chuti. Přiklopíme a necháme 15 minut vařit.

3

Rajčata oloupeme a dužinu nakrájíme na větší kostičky, které přidáme k masu. Pořádně promícháme a vaříme dalších deset minut. Na závěr guláš dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a můžeme ihned podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept