Recept

Smažený tuňák s parmezánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 52692

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
70 ml Olej olivový
40 ml Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
300 g Roketa
100 g Sýr Parmezán
600 g Tuňák obecný
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 209kJ
2% Sacharidy 6 g
46% Tuky 35 g
25% Sodík 501 mg
86% Bílkoviny 48 g

Smažený tuňák s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Filé z tuňáka zbavíme kůže a nakrájíme na 8 proužků. Z papriky vykrojíme semena a papriku nakrájíme na proužky, roketu opláchneme a necháme okapat. Parmezán nastrouháme.

2

Papriku spolu s octem a olivovým olejem rozmixujeme na hladkou omáčku. Porce tuňáka namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme v parmezánu. Filé smažíme na rozpáleném rostlinném oleji z obou stran.

3

Filé podáváme s roketou a zvlášť servírujeme paprikovou omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept