Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 52693

Ingredience

150 g Hovězí maso mleté
40 ml Olej rostlinný
30 g Ovesné vločky
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Provensálské koření
2 polévková lžíce Strouhanka
60 g Sýr Niva (Rokfór)
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,025 kcal
Kilojoule 4 290kJ
9% Sacharidy 33 g
75% Tuky 56 g
67% Sodík 1 g
103% Bílkoviny 58 g

Karbanátky s nivou postup přípravy receptu:

1

Mleté hovězí maso v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a ovesnými vločkami. Hmotu osolíme, opepříme a přidáme provensálské koření. Dobře promícháme, vytvarujeme karbanátek, uděláme v něm dvě prohlubně, karbanátek obalíme ve strouhance a na oleji smažíme z obou stran. Když začne karbanátek zlátnout, přeložíme ho na plech vyložený papírem, do důlků nadrobíme nivu a pod rozehřátým grilem necháme sýr rozpustit. Karbanátek hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept