Jednoduchý recept

Brambory s hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5272

Ingredience

800 g Brambory
1 ks Cibule
2 dl Hovězí vývar základní
400 g Hříbky čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Muškátový oříšek
10 dkg Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 430kJ
9% Sacharidy 33 g
28% Tuky 21 g
18% Sodík 353 mg
17% Bílkoviny 9 g

Brambory s hříbky postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Promícháme je s hříbky udušenými na másle a přelijeme je českou cibulovou omáčkou.

3

Cibulovou omáčku připravíme z hovězího vývaru, máslové zásmažky, osmažené cibule a okořeníme muškátovým květem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept