Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 52767
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 12 kcal
Kilojoule 50kJ
0% Sacharidy 1 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
0% Bílkoviny 0 g

Bazalkový ocet postup přípravy receptu:

1

Do lahve s jablečným octem vložíme opláchnuté lístky bazalky. Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a přidáme ho do lahve.

2

Lahev uzavřeme, necháme na teplém místě v kuchyni.

Poznámka

Bazalkový ocet je vhodný na dochucení luštěninových, ale také zeleninových salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept