Jednoduchý recept

Ocet koprový

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52771
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

0,5 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
20 g Kopr čerstvý
1 l Ocet kvasný lihový

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 10 kcal
Kilojoule 41kJ
0% Sacharidy 0 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
0% Bílkoviny 0 g

Ocet koprový postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké prsteny a vložíme do lahve s octem. Vsypeme cukr, vložíme omytý a nakrájený kopr. Láhev uzavřeme a pár krát s ní protřepeme, aby se rozpustil cukr.

2

Koprový ocet udržujeme v kuchyni. Požijeme ho na dochucení salátů, hub na přípravu polévek a podobně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept