Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52774
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

20 g Celer - nať
2 stroužek Česnek
30 g Cibule
3 g Nové koření celé
1 l Ocet vinný
3 g Pepř černý celý

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 23 kcal
Kilojoule 97kJ
0% Sacharidy 1 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
0% Bílkoviny 0 g

Český ocet postup přípravy receptu:

1

Do litrové lahve s vinným octem vložíme oloupaný česnek nakrájený na tenká kolečka a cibuli nakrájenou na tenké proužky. Dále do lahve vložíme nové koření a celý pepř. Nakonec lístky celerové nati.

2

Láhev uzavřeme a druhý den použijeme.

Poznámka

Ocet použijeme na dochucení salátu, hub. Můžeme ho také použit na sterilizovaní hub, anebo zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept