Jednoduchý recept

Olomoucká sedlina

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52788
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 plátek Chléb toastový
1 ks Cibule
3 g Kmín drcený
30 ml Olej slunečnicový
5 g Paprika mletá sladká
200 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 131kJ
7% Sacharidy 26 g
13% Tuky 10 g
12% Sodík 247 mg
36% Bílkoviny 20 g

Olomoucká sedlina postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, na ni navršíme na plátky nakrájené tvarůžky, posypeme paprikou a drceným kmínem a na mírném ohni bez míchání necháme pozvolna rozpustit, až vznikne kompaktní hmota. Rozdělíme na čtvrtiny a navršíme na plátky toastového chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept