Jednoduchý recept

Kachní prsa s pomerančem a medem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 52791

Ingredience

300 g Kachní prsa
40 g Med včelí
25 ml Ocet vinný
25 ml Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
40 g Pomeranče
40 ml Pomerančová šťáva
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 580kJ
6% Sacharidy 21 g
25% Tuky 19 g
82% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 30 g

Kachní prsa s pomerančem a medem postup přípravy receptu:

1

Kachní prsa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji usmažíme z obou stran dozlatova.

2

Do rendlíku nalijeme med, ocet, pomerančovou šťávu, přivedeme k varu a povaříme dohusta. Kachní prsa v pánvi odstavíme z ohně, zakryjeme pokličkou a necháme 3 minuty dojít. Maso upravíme na talíře, doplníme plátky pomeranče a přelijeme medovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept