Jednoduchý recept

Filety z kambaly smažené na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 52803
Kategorie: Maso

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
20 g Citrony
300 g Kambala
60 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 270kJ
7% Sacharidy 25 g
13% Tuky 10 g
89% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Filety z kambaly smažené na másle postup přípravy receptu:

1

Rybí filety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo a smažíme z obou stran dozlatova.

2

Mezitím nakrájíme citron na tenké plátky a posekáme petrželku najemno. Usmaženou rybu upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, máslem z pánve, ozdobíme plátky citronu a posypeme petrželkou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept