Filety z kambaly smažené na másle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filety z kambaly smažené na másle
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 52803 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 ml | Citronová šťáva |
20 g | Citrony |
300 g | Kambala |
60 g | Máslo čerstvé |
60 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 g | Pepř černý mletý |
20 g | Petržel kudrnka |
8 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 79,2mg |
Draslík | 445,9mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 57,5mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 28,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Citrony, Kambala, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filety z kambaly smažené na másle postup přípravy receptu:
1 | Rybí filety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo a smažíme z obou stran dozlatova. |
2 | Mezitím nakrájíme citron na tenké plátky a posekáme petrželku najemno. Usmaženou rybu upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, máslem z pánve, ozdobíme plátky citronu a posypeme petrželkou. |
Poznámka
1