Jednoduchý recept

Tuňákové plátky s parmezánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 52812

Ingredience

15 g Ocet vinný
25 ml Olej olivový extra panenský
10 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
30 g Sýr Parmezán
6 g Sůl
300 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 637kJ
0% Sacharidy 1 g
32% Tuky 24 g
73% Sodík 1 g
72% Bílkoviny 41 g

Tuňákové plátky s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Tuňákové filety bez kůže vložíme na půl hodiny do mrazáku, aby se lépe krájely. Tuňáka nakrájíme na velmi tenké plátky, které rozložíme na talíře. Osolíme a opepříme. Parmezán nastrouháme najemno, pažitku s petrželkou posekáme nadrobno. Smícháme olej s octem a pokapeme plátky tuňáka, posypeme strouhaným sýrem, pažitkou, petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept