Jednoduchý recept

Opavský šurimajzl

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5283

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Fazole bílé
250 g Krupky trhané
20 g Sádlo vepřové škvařené
1 polévková lžíce Sůl
10 dkg Vepřové škvarky
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 623 kcal
Kilojoule 2 606kJ
27% Sacharidy 96 g
15% Tuky 11 g
26% Sodík 515 mg
73% Bílkoviny 41 g

Opavský šurimajzl postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme přes noc nabobtnat, propláchneme a pak je uvaříme.

2

Zvlášť uvaříme propláchnuté krupky. Smícháme, osolíme a přidáme na sádle osmaženou cibuli a ohřáté škvarky.

Poznámka

Podáváme s kysaným zelím nebo s hlávkovým salátem. Musíme počítat s časem na bobtnání fazolí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept