Recept

Pečený kapr špikovaný slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52868

Ingredience

850 g Kapr obecný
40 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
70 g Slanina vepřová
60 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 122kJ
3% Sacharidy 9 g
47% Tuky 35 g
22% Sodík 445 mg
74% Bílkoviny 41 g

Pečený kapr špikovaný slaninou postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na hranolky, česnek prolisujeme. V misce promícháme papriku s moukou.

2

Filety kapra nakrájíme na porce a uděláme do každé několik zářezů, které vyplníme slaninou. Kapra osolíme, potřeme česnekem a obalíme v paprikové mouce. Rybu smažíme v tuku z každé strany asi minutu. Osmaženou rybu přeložíme do pekáče a v troubě předehřáté na 180°C pečeme zhruba 7 minut.

3

Jako přílohu k rybě volíme např. bramborový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept