Jednoduchý recept

Šunka z krkovice

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52877
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

26 g Rychlosůl
850 g Vepřová krkovička
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 178kJ
0% Sacharidy 0 g
60% Tuky 45 g
0% Sodík 3 mg
49% Bílkoviny 28 g

Šunka z krkovice postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso nakrájíme na 1,5 cm velké kostky a v robotu při nejmenší rychlosti 30 minut zpracováváme s rychlosolí a studenou vodou. Dbáme na to, aby se netvořila pěna, pak musíme míchání přerušit a nechat směs ustát.

2

Hotovou směs vložíme do mikrotenového sáčku, vložíme do formy na šunku, zavíčkujeme a 90 minut „vaříme“ ve vodě horké 80°C. Šunku necháme vychladnout a poté ji 24 hodin odložíme i s formou do lednice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept