Jednoduchý recept

Vejce plněná krémovým sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52889
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1,5 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
20 g Majonéza
1,5 polévková lžíce Pažitka
2 špetka Pepř bílý
100 g Salát hlávkový
1,5 kávová lžička Sardelová pasta
2 špetka Sůl
60 g Sýr krémový
6 ks Vejce slepičí
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 295kJ
1% Sacharidy 4 g
34% Tuky 25 g
22% Sodík 430 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vejce plněná krémovým sýrem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, slijeme, necháme zchladnout, oloupeme a přepůlíme podélným řezem. Pažitku nakrájíme najemno. Středové listy salátu rozebereme, opláchneme a osušíme.

2

V misce utřeme žloutky z uvařených vajec se sardelovou pastou, hořčicí a krémovým sýrem. Ke směsi přimícháme majonézu a pažitku. Směs osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Po řádném promíchání plníme sýrovou směsí uvařené bílky a urovnáme je na lístky salátu. Před podáváním zdobíme podle vlastní fantazie.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept