Recept

Pakambala vařená v páře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 52897
Kategorie: Maso

Ingredience

2 cl Dolin - Vermouth
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 kg Pakambala kosočtverečná
1 špetka Pepř bílý
4 ks Šalotka
400 g Špenát listový čerstvý
4 špetka Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,600 kcal
Kilojoule 6 694kJ
61% Sacharidy 220 g
48% Tuky 36 g
18% Sodík 353 mg
173% Bílkoviny 97 g

Pakambala vařená v páře postup přípravy receptu:

1

Filé opláchneme pod vodou a osušíme. Opepříme, zakapeme vermutem a necháme v chladu alespoň hodinu odležet.

2

Šalotky oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme polovinu másla a na něm podusíme šalotku.

3

Na pařák vložíme špenátové listy a podušenou šalotku. Osolíme a přidáme muškátový oříšek.

4

Do většího hrnce vlijeme vodu. Osolíme ji a přivedeme k varu, poté do hrnce vložíme pařák. Vaříme špenát v páře 3 minuty, poté na něj naskládáme rybí filé a na plátky nakrájený zbytek másla. Vaříme 4 minuty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept