Jednoduchý recept

Opékaný síh

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 52902
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 špetka Pepř černý mletý
70 g Petržel - nať
70 g Šalvěj čerstvá
1 kg Síh
4 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 473kJ
4% Sacharidy 14 g
50% Tuky 38 g
18% Sodík 368 mg
90% Bílkoviny 51 g

Opékaný síh postup přípravy receptu:

1

Ryby opláchneme a osušíme, posolíme a popepříme. Do břišní dutiny vložím kousek petrželové natě. Obalíme ryby v mouce.

2

Na pánev vložíme máslo a rozehřejeme ho, přidáme šalvěj. Na rozpálené máslo vložíme ryby. Ztlumíme plamen a ryby opékáme 8 minut z každé strany. Během opékání je poléváme rozpuštěným máslem. Vyjmeme z pánve a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept