Jednoduchý recept

Žampiony plněné brynzovou směsí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 52903
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

100 g Anglická slanina
50 g Cibule
120 g Hříbky čerstvé
50 ml Olej rostlinný
100 g Sýr Brynza
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
11% Sodík 213 mg
18% Bílkoviny 10 g

Žampiony plněné brynzovou směsí postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme a odkrojíme nožky, které nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme nadrobno. Očištěný hřib nakrájíme nadrobno.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme pokrájené nožky žampionů a dusíme. Po 4 minutách přimícháme hřib a ještě zhruba 4 minuty dusíme. Nakonec ve směsi rozmícháme brynzu. Když se sýr rozpustí, směs odstavíme.

3

Na kloboučky žampionů navršíme brynzovou směs, žampiony obalíme plátkem slaniny a klademe na plech vyložený pečícím papírem.

4

Houby pečeme v troubě předehřáté na 180°C zhruba 8 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept