Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety grilované na rozmarýnu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 52916

Ingredience

800 g Jehněčí kotlety
6 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
Na marinádu
40 ml Balsamico ocet
1 dl Olej olivový
20 g Rozmarýn čerstvý
50 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 786kJ
1% Sacharidy 4 g
72% Tuky 54 g
45% Sodík 898 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jehněčí kotlety grilované na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na mělkou mísu.

2

Na marinádu smícháme balsamiko ocet, červené víno, najemno nasekaný rozmarýn a postupně všleháme olej. Marinádou zalijeme maso a zakryté necháme 1 hodinu uležet v chladnu, během marinování jednou otočíme.

3

Uleželé maso grilujeme 10 minut z obou stran a podáváme ozdobené snítkou rozmarýnu s vhodnou zeleninovou přílohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept