Jednoduchý recept

Omáčka vinná smetanová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 52920
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Kopr čerstvý
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Pepř cayenský
2 ks Šalotka
200 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 968kJ
5% Sacharidy 19 g
17% Tuky 13 g
20% Sodík 396 mg
11% Bílkoviny 6 g

Omáčka vinná smetanová postup přípravy receptu:

1

Oloupeme šalotku a nakrájíme ji na kostičky. V kastrolu rozehřejeme máslo a vhodíme na něj šalotkové kostičky. Dusíme a přilijeme víno, které potom necháme odpařit na polovinu množství. Zalijeme rybím vývarem a přimícháme smetanu.

2

Vaříme, dokud omáčka nezhoustne, potom ji scedíme přes síto. Osolíme, opepříme a přichutíme citronovou šťávou.

3

Nakonec omáčku rozmixujeme a vmícháme do ní nasekaný kopr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept