Zdravý recept

Jehněčí frikandely s ovčím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 52956
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
700 g Jehněčí maso
30 g Máta
6 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
10 g Sůl
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 400kJ
2% Sacharidy 6 g
50% Tuky 37 g
49% Sodík 976 mg
60% Bílkoviny 34 g

Jehněčí frikandely s ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Cibuli, petrželovou nať a mátu nasekáme najemno a vložíme do mísy. Přidáme mleté jehněčí maso, sůl a pepř, důkladně prohněteme. Hmotu rozdělíme na 4 díly, z každého vytvarujeme kouli. Do středu koule vyhloubíme důlek, do kterého vložíme kostku sýru. Otvor zakryjeme a kouli znovu pečlivě vytvarujeme. Grilujeme 15 minut ze všech stran za častého otáčení, až mají frikandely zlatavou barvu, potom přemístíme na okraj grilu a necháme 5 minut dopéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept