Recept

Plněné chobotnice na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 52960

Ingredience

20 ml Balsamico ocet
20 g Bazalka
100 g Chléb toastový
4 ks Chobotnice
20 ml Citronová šťáva
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata
10 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
5% Sacharidy 19 g
28% Tuky 21 g
56% Sodík 1 g
8% Bílkoviny 4 g

Plněné chobotnice na grilu postup přípravy receptu:

1

Těla chobotnic omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Rajčata nakrájíme na malé kostičky a vložíme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, najemno nasekanou bazalku a toastový chléb bez kůrky, nadrobno nakrájený. Směs zalijeme olejem, octem a citronovou šťávou a vše důkladně promícháme, osolíme, opepříme a znovu důkladně promícháme. Vzniklou směsí naplníme chobotnice a páratky pevně spojíme. Grilujeme na středním ohni 20 minut s jedním otočením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept