Jednoduchý recept

Chalupářský punč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52975

Ingredience

1 ks Citrony
100 g Cukr krupice
300 g Kompot broskvový
300 g Kompot hruškový
3 dl Rum
2 ks Skořice celá
1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 875kJ
7% Sacharidy 26 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 8 mg
1% Bílkoviny 1 g

Chalupářský punč postup přípravy receptu:

1

Kompot broskvový a hruškový nakrájíme na malé kousky. Spolu s nálevem vlijeme do hrnce. Přilijeme víno, rum a vložíme skořici. Směs ochutnáme, podle chuti přisypeme cukr, zamícháme a vše přivedeme k varu.

2

Hotový horký punč rozlijeme do silnostěnných vysokých sklenic. Každou sklenku ozdobíme plátkem citrónu. Přidáme dlouhou lžičku a nápoj podáváme.

Poznámka

Na přípravu nápoje můžeme také použít vanilkový cukr nebo vanilkový lusk.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept