Zdravý recept

Zapečené brambory s mletým masem a fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 53004
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

600 g Brambory
1 ks Cibule
420 g Fazole červené sterilované
500 g Hovězí maso mleté
300 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Majoránka
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 30%
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
12% Sacharidy 44 g
242% Tuky 181 g
33% Sodík 657 mg
76% Bílkoviny 43 g

Zapečené brambory s mletým masem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Do zapékací mísy postupně dáváme nadrobno pokrájenou cibuli a mrkev. Mleté maso si před přidáním lehce osmahneme a rozdrobíme na pánvi, poté ho také přidáme do zapékací mísy.

2

Směs zalijeme vývarem, přidáme worcester a na plátky pokrájené oloupané brambory. Všechno zalijeme fazolemi z konzervy, přimícháme sůl, pepř a majoránku a důkladně všechno promícháme.

3

Na závěr už jen stačí vše posypat sýrem, dát do trouby a péct 20 minut při teplotě 200°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept