Jednoduchý recept

Domácí fazolový kotlík

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 53005
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
420 ml Fazole
100 g Klobása Chorizo
1 ks Klobása Dunajská
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Oregano sušené
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 780 kcal
Kilojoule 3 263kJ
23% Sacharidy 83 g
273% Tuky 205 g
28% Sodík 550 mg
67% Bílkoviny 38 g

Domácí fazolový kotlík postup přípravy receptu:

1

V misce si smícháme nadrobno pokrájenou mrkev, celer, cibuli a chorizo. Na velké pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu i s chorizem pět minut restujeme.

2

Na pánev přilijeme vývar, fazole, oregano a papriku. Vše vaříme těsně pod bodem varu cca 15 minut. Po čtvrthodině přimícháme obě pokrájené klobásy a vaříme další dvě minuty, aby změkly. Na závěr už jen do směsi přimícháme nasekanou petrželovou nať a ihned poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept