Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5302
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Džem rybízový
1 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Paprika mletá sladká
300 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 899kJ
2% Sacharidy 6 g
20% Tuky 15 g
0% Sodík 0 mg
24% Bílkoviny 13 g

Šunka po bostonsku postup přípravy receptu:

1

Plátky šunky opečeme na pánvi s rozpuštěným máslem. Zabalíme je do alobalu a uložíme na teplém místě.

2

Do tuku od opékání dáme cukr a necháme ho zkaramelizovat. Přidáme hořčici, ocet, rybízový džem a papriku. Omáčku rozšleháme a necháme prohřát, až se suroviny spojí.

3

Plátky šunky rozdělíme na talíře a zalijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept