Máslo s červeným pepřem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Máslo s červeným pepřem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 53024 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
100 g | Cibule |
125 g | Máslo čerstvé |
2 g | Nové koření mleté |
20 g | Pepř červený celý |
40 ml | Pomerančová šťáva |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 7,5mg |
Draslík | 32,5mg |
Vláknina | 765,2mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,2mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Pepř červený celý, Pomerančová šťáva mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Nové koření mleté mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Máslo s červeným pepřem postup přípravy receptu:
1 | Máslo vložíme do mísy a v pokojové teplotě ho necháme změknout k dalšímu zpracování. Cibuli nasekáme najemno a přidáme ji k máslu, zalijeme pomerančovou šťávou a ochutíme mletým novým kořením. Zrnka červeného pepře čerstvě nameleme nebo rozdrtíme a přidáme do mísy. Vidličkou zapracujeme všechny ingredience do másla, máslo zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout. |