Jednoduchý recept

Rajčatový dip s česnekem a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53046

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Olej olivový
25 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 kávová lžička Tymián čerstvý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 48 kcal
Kilojoule 203kJ
1% Sacharidy 5 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 74 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rajčatový dip s česnekem a olivami postup přípravy receptu:

1

Nejprve oloupeme rajčata, poté je zbavíme semínek a nakrájíme. Takto připravená rajčata rozmixujeme.

2

V míse smícháme olej, strouhanku, prolisovaný česnek, vzniklé rajčatové pyré, tymián, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Nakonec promícháme s olivami, které jsme pokrájeli na co nejmenší kousky. Ihned servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept